De Klussenier Jacques Schoenmaker

De Klussenier Jacques Schoenmaker
De Klussenier Jacques Schoenmaker

Arendsweg 51
1944 JA Beverwijk

Dien uw aanvraag in »

0251 82 13 53
06 4258 4403
jacquesschoenmaker@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 57868980

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman en woont u in de regio Beverwijk, zo tussen Haarlem, Zaandam en Bergen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt mij inschakelen voor grote en kleine verbouw- en renovatiewerkzaamheden in en rond uw woning of winkel.

Mijn naam is Jacques Schoenmaker en als zoon van een Zaanse metselaar, heeft mijn leven altijd al in het teken van verbouwen en klussen gestaan. Na een MTS opleiding heb ik in en buiten mijn werk als lichtinstallateur ervaring opgedaan met vrijwel alle voorkomende klussen. Zo heb ik In twee jaar tijd in Beverwijk een monument uit 1875 compleet gerenoveerd. Om er vervolgens zelf met veel plezier in te gaan wonen.

Dankzij mijn brede ervaring kan ik iedere opdracht aanpakken. Waar kunt u dan zoal aan denken? Bijvoorbeeld aan uw verbouwing van keuken, badkamer of winkel. Maar ook aan alles rond licht en elektriciteit, van lichtplan tot sfeervol verlichte woning en het plaatsen van zonnepanelen. Of het uitbreiden van uw leefruimte door een zolderverbouwing of de plaatsing van een stijlvolle veranda. En wanneer ik bepaalde expertise zelf niet heb, stuur ik specialisten uit mijn brede netwerk voor u aan.

Heldere communicatie, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. En leiden bij u tot een zorg minder. Ik denk graag met u mee en probeer uw wensen in een bouwtechnisch plan te vatten. Ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. 

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Beverwijk voor:

  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Veranda plaatsen
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Vloeren leggen of renoveren

Beoordelingen van klanten

Keurige, vriendelijke man. Harde werker. Is precies en werkt netjes. Goede afwerking. Laat de boel heel netjes achter. Offerte kan iets meer gespecificeerd. Ik zal hem zeker inhuren voor een volgende klus.A.m. uit Beverwijk
Ervaring met deze Klussenier uiterst vriendelijk. Advies:Zou goed zijn om de rekening(nota) duidelijk te omschrijven. b.v.Wat de materiaalkosten zijn en de gewerkte uren. Ondanks dat bijzonder tevreden en ga graag weer met hem in zee.Paul uit Velsen-Zuid
GoedSjoerd uit Uitgeest
Jacques is communicatief sterk, denkt goed mee en voert het werk snel en netjes uit.Corina uit Heemskerk
overzichtelijk, betaalbaar en netjesG uit Beverwijk

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...