De Klussenier Jacques Schoenmaker

De Klussenier Jacques Schoenmaker
De Klussenier Jacques Schoenmaker

Arendsweg 51
1944 JA Beverwijk

Dien uw aanvraag in »

+31 251 821353
06 4258 4403
jacquesschoenmaker@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 57868980

Even voorstellen

 

Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman en woont u in de regio Beverwijk, zo tussen Haarlem, Zaandam en Bergen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt mij inschakelen voor grote en kleine verbouw- en renovatiewerkzaamheden in en rond uw woning of winkel.

Mijn naam is Jacques Schoenmaker en als zoon van een Zaanse metselaar, heeft mijn leven altijd al in het teken van verbouwen en klussen gestaan. Na een MTS opleiding heb ik in en buiten mijn werk als lichtinstallateur ervaring opgedaan met vrijwel alle voorkomende klussen. Zo heb ik In twee jaar tijd in Beverwijk een monument uit 1875 compleet gerenoveerd. Om er vervolgens zelf met veel plezier in te gaan wonen.

Dankzij mijn brede ervaring kan ik iedere opdracht aanpakken. Waar kunt u dan zoal aan denken? Bijvoorbeeld aan uw verbouwing van keuken, badkamer of winkel. Maar ook aan alles rond licht en elektriciteit, van lichtplan tot sfeervol verlichte woning en het plaatsen van zonnepanelen. Of het uitbreiden van uw leefruimte door een zolderverbouwing of de plaatsing van een stijlvolle veranda. En wanneer ik bepaalde expertise zelf niet heb, stuur ik specialisten uit mijn brede netwerk voor u aan.

Heldere communicatie, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. En leiden bij u tot een zorg minder. Ik denk graag met u mee en probeer uw wensen in een bouwtechnisch plan te vatten. Ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. Of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Beverwijk op www.klussenierjacquesschoenmaker.nl.

 

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Beverwijk voor:

  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Veranda plaatsen
  • Vloeren leggen of renoveren
  • Zolder verbouwen

Beoordelingen van klanten

overzichtelijk, betaalbaar en netjesG uit Beverwijk
Ervaring met deze Klussenier uiterst vriendelijk. Advies:Zou goed zijn om de rekening(nota) duidelijk te omschrijven. b.v.Wat de materiaalkosten zijn en de gewerkte uren. Ondanks dat bijzonder tevreden en ga graag weer met hem in zee.Paul uit Velsen-Zuid

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...